19 februari 2018, 14:32:43 pm

Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
1
IVF / Re: Lievie's ivf traject.........
« Laatste bericht door Conny Gepost op 21 februari 2017, 19:46:25 pm »
Hi meiden,

Onze dochter is alweer 10 maanden. Zo braaf als onze zoon van drie als baby was, zo uitdagend en sterk willetje heeft onze kleine meid! Twee compleet verschillende kinderen! Maar allebei erg vrolijk en gek op elkaar! Met nog steeds een duidelijk slaapgebrek genieten wij van beide wondertjes!!

Liefs,
Conny
2
IVF / Re: Lievie's ivf traject.........
« Laatste bericht door Conny Gepost op 21 februari 2017, 19:42:50 pm »
Hi lieve,

Wat laat, maar nog van harte! Het is gelukt!!!! Wat fijn! Geniet van de kleine!!
3
Geboren / 16-12'16
« Laatste bericht door lievie Gepost op 11 januari 2017, 10:48:09 am »
Geboren Lynn angel Schmitz
3710 gr en 48 cm. Na 7.5 jaar behandelen en vele miskramen mag ik me dan toch echt mama noemen. Super blij en trots dat ik door heb gezet!

Xxx
4
IVF / Re: Lievie's ivf traject.........
« Laatste bericht door lievie Gepost op 11 januari 2017, 10:46:00 am »
Hey meiden....

Jaaaaaaaa ik ben dan eindelijk mama... na 7.5 jaar behandelen en 7 miskramen. Nu dan echt mama van een kern gezond meisje. Ze is alweer bijna een maand oud. Ze is geboren op 16-12-16  om 19.06 uur en woog wel 3710 gram en 48 cm lang. Nu is ze dus 3 wk en 5 dagen. En ze doet het goed. Ik ben eerste week heel ziek geweest had overal ontstekingen. Moest per direct stoppen met borst voeding en kreeg anti biotica. Hier knapte ik enorm van op!

Haar naam is trouwens Lynn Angel... roepnaam Lynn tweede naam Angel en die staat voor al haar regenboog broertjes/zusjes. Echt ben zo trots op mezelf dat ik al die jaren door heb gezet hoe zwaar ook en dat ik verder onderzoek eiste op sommige gebieden. Kijk nu maar wat het ons opgeleverd heeft. Zo trots en dankbaar.

@patricia wat naar te lezen dat jullie wens niet meer kan. En wat leuk dat je wel een puppy heb om voor te zorgen... is pleegzorg niet nog een optie. Daar was ik ook al mee begunnen omdat ik de hoop had opgegeven. Wat voor pup heb je ?

@conny hoe is het nu bij jou?

Dikke knuf van mij!
5
Even voorstellen / nog eentje
« Laatste bericht door Dragonfly Gepost op 10 december 2016, 13:06:32 pm »
Hoi allemaal
Ik lees zo vaak op deze site dat ik het wel netjes vind om me voor te stellen. Wat is vruchtbaarheid toch een rot onderwerp als het niet zo makkelijk gaat....
Ik heb ruim 4 jaar geleden een succesvol ivf traject gehad. Zoonlief rente nu door de kamer. Hieraan voorafgegaan is een periode van bijna 15 jaar waarin ik dacht dat ik nooit moeder mocht worden. Het feit dat ik het mee mag maken ben ik nog steeds elke seconde dankbaar voor.
Wat bij mij ook een rol speelt is dat ik helemaal geen contact heb met familie. Over het algemeen doet dat geen zeer meer maar soms zoals nu met kerst voelt het eenzaam.
Waarom meld ik me aan?  Omdat we nu weer in het traject zitten van ivf en specifiek cryo tp. Ik gun mijn zoontje zo hard dat hij wel familie heeft  :'(
Met de 1e ivf werd ik zwanger maar het voelde niet goed en was ook niet goed. Het hartje heeft geklopt maar stopte met 10 weken. Daarna 3 cryo tp en nog 5 in de vriezer. Net een negatieve test gehad dus weer mislukt. Ik ben 41 dus ik heb er ook niet meer zo veel vertrouwen in. Time will tell.
Liefs voor alle mama's, met én zonder kinderen!

6
IVF / Re: Lievie's ivf traject.........
« Laatste bericht door patricia Gepost op 27 november 2016, 20:55:47 pm »
Oja, aangezien zwanger worden echt niet meer gaat lukken lukken bij ons, we een mega relatiedip gehad hadden en we wel weer toe waren aan wat positieve energie en afleiding in huis zijn wij sinds 4wkn trotse puppyeigenaar!! Super leuk zon hondje in huis! Koen is er ook helemaal blij mee. Hoeft hij niet meer alleen tv te kijken oid maar zit er gezellig een hondekind bij hem op schoot!
7
IVF / Re: Lievie's ivf traject.........
« Laatste bericht door patricia Gepost op 27 november 2016, 20:53:13 pm »
Wat leuk wat van je te lezen Lievie! Fijn dat het goed gaat met je. Laat je weer een berichtje achter als jullie wondertje geboren is?! Geniet nog even van je mooie dikke buik en het bewegen erin! En omarm ook de vervelende kwaaltjes zoals slecht slapen, maagzuur, zere ribben, je nagels niet kunnen knippen ::)  ;)

Groetjes Patricia
8
IVF / Re: Lievie's ivf traject.........
« Laatste bericht door lievie Gepost op 23 november 2016, 22:57:15 pm »
Hoiii meiden...

Even berichtje van mij nog 3 wk ongeveer en dan word ik alweer ingeleid. Zoooo spannend! Na zoveeeel jaar! En nu zo dichtbij. Vind dood eng allemaal en ben blij als kerst is! Dan heb ik mijn wonder kindje en alles achter de rug...
9
Even voorstellen / Voorstellen
« Laatste bericht door Guusta Hoekstra-Post Gepost op 03 november 2016, 12:18:00 pm »
Hallo!

Ik ben helemaal nieuw hier. Laat ik me eerst even voorstellen.
Mijn naam is Guusta Hoekstra-Post. Ik ben 40 jaar en ik woon met mijn man in Drachten.

Wij zitten in ons eerste IVF traject. We zijn daar heel open ingegaan.
De pil, Decapeptyl, Menopur, Pregnyl, een punctie en een terugplaatsing hebben inmiddels de revue gepasseerd.
We zitten nu dus in de wachtfase. Twee weken wachten... dat is best lang.
Aanstaande maandag mogen we de zwangerschapstest doen. Spannend!

Met vriendelijke groet,

Guusta Hoekstra-Post
10
IVF / Re: Lievie's ivf traject.........
« Laatste bericht door Conny Gepost op 17 augustus 2016, 15:19:40 pm »
Hi lieve,

Wat fijn dat het allemaal goed gaat! Probeer er een beetje van te genieten, he!

Ik duim voor he!
Pagina's: [1] 2 3 ... 10